Drukuj

 

W numerze:

  1. Mikotoksyny w paszy Biologiczne metody dekontaminacji Mariusz Pietras, Tomasz Misiura
  2. Serwatka jako komponent paszy w technologii żywienia na mokro Agnieszka Misiura, Tomasz Misiura
  3. Produkcja prosiąt w chlewni towarowej Marek Babicz, Marcin Hałabis, Kinga Kropiwiec 
  4. Genetyczna rola w prawidłowym wzroście i rozwoju świń Artur Mazurowski
  5. Woda w produkcji trzody chlewnej Krzysztof Karpiesiuk
  6. Puławy po raz dziewiętnasty Katarzyna Markowska
  7. Warunki środowiskowe a optymalny potencjał genetyczny świń Wanda Milewska
  8. Zwalczanie zespołu rozrodczo-oddechowego świń Andrzej Bochniak i współpracownicy
  9. Glistnica na fermie Katarzyna Jankowska
  10. Opis przypadku: Komplikacje porodowe u loszki rasy wietnamskiej Wojciech Grudzień
  11. Ekologiczny chów świń Artur Mazurowski