Copyright 2019

HTCH 3 42019 okl

W numerze:

  1. Co dalej z ASF? Anna Wilkanowska
  2. Naturalne substancje antybakteryjne Dorota Bugnacka
  3. Mikroflora jelitowa prosiąt w okresie odsadzenia - antybiotyki a zdrowie prosiąt Alicja Kowalczyk
  4. Nowa strategia dostarczania prosiętom cynku Robert Burek, Sigrid Seelhorst
  5. Pierwsze dni życia prosiąt - pobranie siary, warunki odchowu, przygniecenia, wczesne dokarmianie Martyna Wilk
  6. Znaczenie żelaza u prosiąt Wioletta Biel, Maria Kawęcka
  7. Wpływ zanieczyszczenia paszflorą grzybiczą lub mikotoksynami a zdrowie świń i ludzi Karol Kotowski
  8. Światowa produkcja mięsa wieprzowego i miejsce Polski Tomasz Rokicki
  9. Małe masarnie - poprawa ekonomiki produkcji świń Marek Babicz, Monika Szymczuk, Jakub Kalinowski
  10. Kryteria wyboru wieprzowiny przez klientów Jessica Stawicka
  11. Nowa ferma hodowlana w Śląskowie
  12. III Kujawskie Spotkanie Paszowe „Znane i sprawdzone dodatki paszowe w nowych aspektach wykorzystania” Agnieszka Markowska
  13. Kolejna edycja Agro Days Dni Hodowcy zakończona sukcesem!

 

 

 

 

ARCHIWUM