Copyright 2018

HTCH 7 8.2018 okl

W numerze:

  1. Bilansowanie poziomu białka w paszy dla świń Dorota Bugnacka
  2. Łubiny w żywieniu tuczników Zuzanna Wiśniewska, Anita Zaworska
  3. Rola selenu w produkcji zwierzęcej i ludzi Karol Kotowski
  4. Tlenek cynku - co możne wyniknąć z zakazu jego stosowania? Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  5. Rodzaje odpadów przemysłu rolno-spożywczego wykorzystywanych w żywieniu na mokro Wanda Milewska
  6. Żywienie w ostatniej fazie tuczu Anna Wilkanowska
  7. Lipopolisacharydy (LPS, endotoksynaKatarzyna Jankowska
  8. Materiał ojcowski - knury czystorasowe czy mieszańce? Marek Babicz, Jakub Kalinowski
  9. Znaczenie kwasów tłuszczowych mięsa wieprzowego w diecie człowieka i możliwość modyfikacji ich zawartości Jessica Stawicka
  10. Podłogi ażurowe w chlewniach Przemysław Marek
  11. Otwarcie nowego Zakładu Uszlachetniania Białka Roślinnego Agrolok

 

 

 

 

ARCHIWUM