• 1

  • 2

  • 3

  • 4

Copyright 2020

HTCH 11 12.2019 okl

W numerze:

  1. Stymulowanie pobrania paszy przez prosięta Dorota Bugnacka
  2. Żywienie prosiąt po odsadzeniu Oliwia Duszyńska-Stolarska
  3. Białka zwierzęce w żywieniu trzody chlewnej Wioletta Biel
  4. Zaspokój zapotrzebowanie żywieniowe świń na aminokwasy siarkowe używając nowoczesnego, bardziej zrównoważonego i zdrowszego jej źródła: L-metioniny dr Behnam Saremi
  5. Optymalizacja poziomu argininy w paszach dla świń jest ważnym krokiem w kierunku polepszenia wyników zootechnicznych produkcji dr Behnam Saremi
  6. ADISSEO Polska 2019: Analiza zawartości mykotoksyn w pszenicy Radka Borutova
  7. Rodzaje odpadów rolno-spożywczych w żywieniu „na mokro” Karolina Szulc
  8. ABC bioasekuracji Rodian Pawłowski
  9. Automaty paszowe i wiele więcej Marta Łabaj
  10. Zagrożenia dla duńskiej produkcji trzody chlewnej Marek Wróbel
  11. Dlaczego szczepienia są opłacalne? Oliwia Duszyńska-Stolarska
  12. Rasy zachowawcze świń w Polsce pogłowie, możliwości wykorzystania, programy pomocowe Marek Babicz, Magdalena Szyndler-Nędza, Ewa Skrzypczak, Karolina Szulc, Anna Hammermeister, Zbigniew Bajda
  13. Forum trzodziarskie po raz siódmy Marta Łabaj
  14. Współczesne problemy w chowie i hodowli trzody chlewnej Konferencja WMODR w Olsztynie Katarzyna Markowska

 

Kup ten numer - 13 zł tutaj

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł tutaj

 

 

 

ARCHIWUM

f t g