Hodowca Trzody Chlewnej 3-4/2020

HTCH 3 4.2020 okl

W numerze:

  1. Efektywność odchowu prosiąt w zależności od terminu odsadzenia i rodzaju podawanej mieszanki pełnoporcjowej Dorota Bugnacka
  2. Aliosan wzmacnia organizm i zwiększa przyrosty Ryszard Kujawiak
  3. Genotyp i żywienie świń czynniki wpływające na wyniki produkcyjne Karolina Szulc
  4. Dodatki paszowe poprawiające zdrowotność świń Katarzyna Jankowska
  5. Produkcja żywności w Danii w czasie epidemii COVID-19 Marek Wróbel
  6. Ograniczanie emisji amoniaku w przemysłowym chowie trzody chlewnej w odniesieniu do zaleceń BAT Przemysław Marek
  7. ABC bioasekuracji Oliwia Duszyńska-Stolarska
  8. Wentylacja kurtynowa w chlewniach wydajna i energooszczędna Marta Łabaj, Andrzej Zagórski
  9. Zwiększyć przychody z produkcji! Dagmara Telus, Robert Burek
  10. Aktualna sytuacja związana z chorobą Aujeszkyego Katarzyna Podgórska
  11. Jak osiągać efektywność terapii lekami podawanymi w wodzie do picia? Część I – wstęp do serii artykułów dotyczących optymalizacji terapii lekami podawanymi w wodzie do picia lek. wet. Ad Bakx
  12. Dostosowanie wartości rzeźnej i jakości mięsa trzody chlewnej do wymagań konsumentów Marek Babicz, Kinga Kropiwiec-Domańska, Jakub Kalinowski
  13. Wschodnioeuropejski Kongres Trzoda 3.0 Marta Łabaj
  14. Działanie. Dobrostan zwierząt

Kup ten numer - 13 zł TUTAJ

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ