W numerze:
- Czy wzrost produkcji drobiu i jaj na Ukrainie zagraża polskiemu drobiarstwu? Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Fizjologiczna i żywieniowa rola witamin Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Lojalni zyskują więcej Łukasz Pączkowski
- Zioła jako skuteczne narzędzie w kontroli kokcydiozy Anna Arczewska-Włosek, Sylwester Świątkiewicz
- Wpływ wapnia na nieśność kur Alina Rachwał
- Polskie odmiany łubinu wąskolistnego oraz ich wartość pokarmowa Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka
- Co martwi, a co cieszy hodowców drobiu wodnego? Cargill Poland
- Walory mięsa drobiu wodnego Anna Wilkanowska
- Oddziaływanie produkcji drobiarskiej na środowisko Bartosz Korytkowski
- Przepis na udaną konferencję szkoleniową – Osada Karbówka 20/21 luty 2014, NUTRIAD Polska Piotr Lisiecki
- Energooszczędność w budynkach do hodowli drobiu Recticel Izolacje
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ