Strefa Bydło

O Hodowcy Bydła

HODOWCA BYDŁA - nowoczesny magazyn przeznaczony dla producentów mleka i bydła opasowego, ukazujący się w systemie miesięcznym od 1996 roku. Zawiera najnowsze informacje na temat dostępnych na rynku technologii produkcji bydlęcej. Pomaga efektywnie żywić zwierzęta, utrzymywać optymalne warunki środowiskowe w oborze. Czasopismo podejmuje następujące tematy: hodowla, choroby i profilaktyka, żywienie, organizacja produkcji, ubój, marketing rolniczy, ekonomika produkcji, reportaże, materiały szkoleniowe.

Cena rocznej prenumeraty: 150,00 zł

Wydawca:

Pro Agricola Sp. z o.o., ul. Wenryhory 13, 02-727 Warszawa, NIP 739 10 30 976, REGON 510354507

Nr konta: WBS o/Jonkowo 10 8857 1067 3001 0009 8179 0001

Adres redakcji:

Naglady, ul. Wiejska 3, 11-036 Gietrzwałd

tel. 89 512 35 13, -14, -15, fax 89 512 35 15

Redakcja: e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., tel. 89 512 35 14, -15

Prenumerata: e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Skład osobowy:

Magdalena Mazurowska – redakcja/specjalista ds. reklamy/obsługa klienta; tel. 89 512 35 15, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Katarzyna Markowska – redaktor naczelny; tel. 89 512 35 14, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Grażyna Małkowska – główny księgowy; tel. 89 512 35 13, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Ireneusz Grabowski – skład DTP; tel. 89 512 35 13

 

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.