
W numerze:
- Bilansowanie poziomu białka w paszy dla świń Dorota Bugnacka
- Łubiny w żywieniu tuczników Zuzanna Wiśniewska, Anita Zaworska
- Rola selenu w produkcji zwierzęcej i ludzi Karol Kotowski
- Tlenek cynku - co możne wyniknąć z zakazu jego stosowania? Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Rodzaje odpadów przemysłu rolno-spożywczego wykorzystywanych w żywieniu na mokro Wanda Milewska
- Żywienie w ostatniej fazie tuczu Anna Wilkanowska
- Lipopolisacharydy (LPS, endotoksyna) Katarzyna Jankowska
- Materiał ojcowski - knury czystorasowe czy mieszańce? Marek Babicz, Jakub Kalinowski
- Znaczenie kwasów tłuszczowych mięsa wieprzowego w diecie człowieka i możliwość modyfikacji ich zawartości Jessica Stawicka
- Podłogi ażurowe w chlewniach Przemysław Marek
- Otwarcie nowego Zakładu Uszlachetniania Białka Roślinnego Agrolok
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ