Strefa Drób

Hodowca Drobiu 5/2018

HD 5.2018 okl

W numerze:

  1. Bobik i groch w żywieniu kurcząt brojlerów Zuzanna Wiśniewska, Marcin Hejdysz, Anita Zaworska
  2. Organiczne formy mikroelementów w żywieniu drobiu Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  3. Drożdże – naturalny probiotyk, prebiotyk i detoksykant Teresa Majewska
  4. Rodzaje preparatów wiążących mikotoksyny Jakub Biesek
  5. Dodatki paszowe pomocne przy stresie cieplnym Bartosz Korytkowski
  6. Dobrostan drobiu w warunkach odchowu Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  7. Bioasekuracja obroną przed wektorami zakażeń w przemyśle drobiarskim Oliwia Duszyńska-Stolarska
  8. Możliwość kontroli populacji much na fermie Bartosz Korytkowski
  9. Problemy odchowu gęsi Joanna Marć-Pieńkowska
  10. Wpływ zmian klimatu na produkcję drobiu Anna Wilkanowska
  11. Jakość mięsa kapłonów Justyna Sokół
  12. Nowa ferma w woj. pomorskim do tuczu brojlerów Katarzyna Markowska

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.