Strefa Indyk

Indyk Polski 71 (2/2020)

IP71 2.2020 okl

 W numerze:

  1. Owady w żywieniu drobiu i innych gatunków zwierząt Joanna Kisielewska, Michał Dąbrowski, Tadeusz Bakuła
  2. Doskonałość produktu: Czy zwracasz uwagę na wszystkie cechy? Grelavi
  3. Równowaga elektrolityczna paszy, a zdrowie i produkcyjność drobiu Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
  4. Ekonomika żywienia stad komercyjnych indyków B.U.T. 6 Sara Dzik
  5. Wstawienia piskląt indyczych w I kwartale 2020 r. Marian Biegański
  6. Produkcja i handel zagraniczny mięsem indyków na świecie i w Polsce Tomasz Rokicki
  7. Muszle morskie. Tania i skuteczna profilaktyka w zgodzie z naturą Kompasz
  8. Charakterystyka wartości rzeźnej i cech fizycznych mięsa indyków ciężkich BIG 6 Ewa Gornowicz, Artur Kryza, Marian Pietrzak, Lidia Lewko
  9. Immunomodulacyjna rola antybiotyków Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  10. Ogniska ptasiej grypy w fermach indyków rzeźnych Bartosz Korytkowski
  11. Zatrucia u indyków rzeźnych. Wpływ formaliny na zdrowotność ptaków Iwona Stolarska
  12. Gorący temat: Jak nie tracić w czasie upałów? Vetlines
  13. 20 lat minęło… Wywiad z właścicielami Firmy Ekpols Sp. z o.o. Markiem i Fryderykiem Szymaniakami Ekpols
  14. Ditlenek chloru w walce z biofilmem Indoor
  15. Choroby wirusowe indyków Maciej Kucharski

Kup ten numer - 15 zł TUTAJ

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Katalog Firm Drobiarskich 2017/2018 - 60zł  TUTAJ

 

 

ARCHIWUM

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy