Strefa Indyk

Indyk Polski 72 (3/2020)

IP72 3.2020 okl

 W numerze:

  1. Rola zakwaszaczy w wielkoprzemysłowej produkcji drobiu Aleabio
  2. Produkcja indyków w I półroczu 2020 roku Marian Biegański
  3. Niskie ceny skupu hamują produkcję indyków! Katarzyna Markowska
  4. Fotowoltaika w branży drobiarskiej w 6 krokach. Jak zacząć? Brewa
  5. Stosowanie preparatu Monimax® u indyków Ben Dehaeck
  6. Fermentowane produkty białkowe w paszach dla drobiu Teresa Skiba
  7. Zastosowanie olejków eterycznych w kontroli pałeczek Salmonella spp.
  8. Enzymy paszowe i bakteryjne wspomagają proces trawienia Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  9. Muszle morskie Tania i skuteczna profilaktyka w zgodzie z naturą Kompasz
  10. Zatrucia mykotoksynami przebieg kliniczny, zmiany w narządach wewnętrznych Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  11. Właściwości dietetyczne mięsa indyczego Iwona Chwastowska-Siwiecka
  12. Innowacyjna odchowalnia dla indyków kolejna realizacja firmy Indoor Indoor
  13. Nowoczesne i mobilne zarządzanie fermą indyków Bartosz Korytkowski
  14. Zasady bioasekuracji na fermie drobiu Aviagen
  15. Zakaźne zapalenie zatok u indyków Iwona Stolarska

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Katalog Firm Drobiarskich 2017/2018 - 60zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy