Strefa Trzoda

Hodowca Trzody Chlewnej 11-12/2020

HTCH 11 12.2020 okl

W numerze:

  1. Nowości w ofercie Trouw Nutrition dla prosiąt! Trouw Nutrition
  2. Wpływ diety lochy ciężarnej na rozwój płodów i zdrowotność prosiąt, część II Dorota Bugnacka
  3. Badanie zbiorów zbóż 2020 pszenica, Polska Julia Dvorska, Joanna Kulikowska, Krzysztof Serwa
  4. Możliwości sterowania rozwojem przewodu pokarmowego u nowo narodzonych prosiąt Jarosław Woliński, Kateryna Pierzynowska, Blanka Seklecka, Stefan Grzegorz Pierzynowski
  5. Składniki bioaktywne w paszach dla świń Katarzyna Jankowska
  6. Pasze rzepakowe i inne bobowate w mieszankach dla rosnących świń Anita Zaworska-Zakrzewska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka, †Andrzej Rutkowski
  7. Równowaga mikroflory jelitowej świń i jej wpływ na zdrowie i produkcyjność zwierząt Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  8. Jeden kredyt, wiele możliwości BNP Paribas
  9. Efektywność duńskiej genetyki Marek Wróbel
  10. Zarządzanie dużą fermą – wyzwania Beata Sinkiewicz, Dariusz Witczak
  11. Gnojowica w produkcji trzody chlewnej – przechowywanie, zagospodarowanie, neutralizacja odorów Przemysław Marek
  12. Czy na podstawie wyników z pierwszego cyklu możemy szacować produktywność lochy? Robert Burek
  13. 2020 to rok wyjątkowej niepewności. Wspierajmy się nawzajem w biznesie! Izabela Kielczyk

Kup ten numer - 13 zł TUTAJ

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ

 

 

 

ARCHIWUM

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy