Strefa Trzoda

Hodowca Trzody Chlewnej 5-6/2021

HTCH 5 6.2021

W numerze:

  1. Metody uszlachetniania wysokobiałkowych surowców w przemyśle paszowym i ich ocena w żywieniu trzody chlewnej Anita Zaworska-Zakrzewska, A. Mackiewicz
  2. Zmniejszenie ilości czynników antyżywieniowych w paszach typu (pre) starter Hamlet Protein
  3. Włókno - wpływ na zdrowie i produkcyjność Wioletta Biel
  4. Glutaraldehyd - Skuteczna dezynfekcja gwarancja efektywnej walki z asf Kersia
  5. Zadbać o najsłabsze prosięta Beata Sinkiewicz, Dariusz Witczak
  6. Stres cieplny w sektorze loch karmiących Oliwia Duszyńska-Stolarska
  7. Podwyższona temperatura wewnątrz tuczarni Marcin Sońta, Miranda Sońta
  8. Rekuperacja powietrza powentylacyjnego w budynkach dla trzody chlewnej Przemysław Marek
  9. Obgryzanie ogonów u świń rosnących Marek Babicz, Magdalena Napieracz
  10. Szczepienia - niezbędny element Marcin Sońta, Miranda Sońta
  11. Postępy w duńskiej genetyce świń Marek Wróbel
  12. Zwalczanie choroby zakaźnej u zwierząt. Kilka porad dla hodowcy Przemysław Lech

Kup ten numer - 13 zł TUTAJ

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy