Strefa Drób

Hodowca Drobiu 9/2020

HD 9.2020 okl

W numerze:

  1. Rola zakwaszaczy w wielkoprzemysłowej produkcji drobiu Aleabio
  2. Granice w selekcji kur nieśnych i mięsnych Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
  3. Fotowoltaika w branży drobiarskiej czy to się opłaca? Brewa
  4. Zatrucia mykotoksynami przebieg kliniczny, zmiany w narządach wewnętrznych Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  5. Pasza jest kluczem do zachowania zdrowia jelit młodych zwierząt Lars Sangill Andersen, Dawid Kołacz
  6. Mikrobiom kury Maciej Kucharski
  7. Jasna strona drobiarstwa, czyli wpływ światła na zachowanie ptaków Jakub Biesek, Sebastian Wlaźlak
  8. Pasze wykorzystywane w żywieniu drobiu wodnego Teresa Skiba
  9. Odchów gęsi Zbigniew Sztramkowski
  10. Jakość pierza Bartosz Korytkowski
  11. Karzełek polski – rodzima rasa kur karłowatych Agnieszka Wojdat, Marcin Różewicz

 

Kup ten numer - 9.50 zł  TUTAJ

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ

 

 

 

 

ARCHIWUM

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy