Strefa Drób

Hodowca Drobiu 7/2021

HD 72021

W numerze:

  1. Niemożliwe staje się możliwe! Witold Adamkiewicz, Maciej Mroczyński
  2. Stres cieplny a uszkodzenia jelit Bartosz Korytkowski
  3. Łagodzenie stresu termicznego Oliwia Duszyńska-Stolarska
  4. Kwasy tłuszczowe średniołańcuchowe Katarzyna Jankowska
  5. Wartość odżywcza mięsaróżnych gatunków drobiu Teresa Skiba
  6. Kolonizacja jelita kurzego przez mikroroganizmy środowiskowe Bartosz Korytkowski
  7. Strategie żywienia drobiu, a zrównoważony chów Oliwia Duszyńska-Stolarska
  8. Fotowoltaika w gospodarstwie rolnym - dotacje, ulgi, dofinansowania Anna Wodzińska, Robert Szulc
  9. Odchów gęsi reprodukcyjnych i jego wpływ na wyniki nieśności – część 2 Zbigniew Sztramkowski

 

Kup ten numer - 9.50 zł  TUTAJ

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy