Strefa Drób

Hodowca Drobiu 10/2019

HD 10.2019 okl

W numerze:

  1. Programy redukcji antybiotyków w chowie drobiu Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  2. Zapotrzebowanie kaczek na aminokwasy Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
  3. Białko owadów w żywieniu drobiu Anna Wilkanowska
  4. Przez trudy do gwiazd już przez 18 lat AW/SG
  5. Rynek kapłonów zapotrzebowanie, produkcja w Polsce i na świecie Bartosz Korytkowski
  6. Rodzaje materiałów ściółkowych Michelle Paradowska, Jakub Biesek, Sebastian Wlaźlak, Mirosław Banaszak
  7. Zróżnicowana jakość jaj kur objętych w Polsce programem ochrony Józefa Krawczyk, Jolanta Calik
  8. Choroba Mareka – szczepy o wysokiej zjadliwości (vv+MDV) Maciej Kucharski
  9. Produkcja drobiu w aspekcie żywności funkcjonalnej Oliwia Duszyńska-Stolarska
  10. Sprawozdanie z XXXI Międzynarodowego Sympozjum Drobiarskiego Monika Michalczuk, Katarzyna Markowska

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.