Strefa Drób

Hodowca Drobiu 3/2015

W numerze:

  1. Produkcja w Polsce nasion roślin strączkowych grubonasiennych z przeznaczeniem na pasze Anita Zaworska, Marcin Hejdysz
  2. II Kongres Praktyki Terenowej. Zaburzenia termoregulacji oraz patologia układu krążenia BioPoint
  3. Attapulgit: unikalny minerał na lepsze trawienie Nicolas Theophilou
  4. Jakość ściółki przykłady preparatów poprawiających jej jakość Bartosz Korytkowski
  5. Etiologia kokcydiozy u drobiu Oliwia Duszyńska-Stolarska
  6. BIOMIN FORUM - dobrze zbilansowane. Aktualne i przyszłe wyzwania w produkcji zwierzęcej Piotr Lisiecki
  7. Golpasz S.A. - nowa technologia, nowe receptury, nowa wytwórnia Katarzyna Markowska
  8. Aspergiloza pochodząca z wylęgarni - jak ją rozpoznać? Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  9. Wartość dodana przedłuża marce mięsa drobiowego okres trwałości Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
  10. Biegły sądowy czy niezależny lekarz weterynarii? Wojciech Grudzień
  11. Wartość biologiczna jaj kurzych Mariusz Pietras, Tadeusz Barowicz
  12. Rytm znoszenia jaj Alina Rachwał
  13. Energooszczędność w budynkach do hodowli drobiu Recticel Izolacje
  14. Energooszczędna wentylacja dla drobiu Inwest-Agro
  15. Rosnąca rola produkcji kaczek w Polsce Katarzyna Łagowska, Marcin Różewicz
  16. Porównanie walorów mięsa drobiu grzebiącego i wodnego Anna Wilkanowska
  17. Ozdobny drób amatorski cegiełka w tworzeniu nowych ras Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.