Strefa Drób

Zagrożenia mikrobiologiczne produktów drobiarskich

Sebastian Wlaźlak1,2, Muhammed Şamil Açar1

1Katedra Hodowli i Żywienia Zwierząt, Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt, Politechnika Bydgoska im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich 

2AVIUM – Koło Naukowe WHiBZ PBŚ

 

Bezpieczeństwo mięsa drobiowego i jaj konsumpcyjnych jest bardzo ważnym elementem zrównoważonej produkcji żywności. Wszelkie zanieczyszczenia, które mogą wystąpić na produktach drobiarskich stanowią szereg zagrożeń dla zdrowia ludzi.

Zaloguj się, aby zobaczyć.

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.