Strefa Drób

Hodowca Drobiu 1/2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

W numerze:

  1. EM dla zachowania równowagi przewodu pokarmowego drobiu Bartosz Korytkowski
  2. Optymalizacja stosunku energii do białka w mieszankach dla brojlerów Alina Rachwał
  3. Zapotrzebowanie kur na aminokwasy syntetyczne, z uwzględnieniem siarkowych Bartosz Korytkowski
  4. Uszkodzenia skorupy jaja w zależności od systemu chowu Stanisław Krystianiak
  5. Dlaczego ptaki tak chętnie jedzą styropian? Teresa Majewska
  6. Zakaźne zapalenie oskrzeli kur (IB) Jest, czy nie ma…? Wojciech Grudzień
  7. Konferencja Iławskiego Stowarzyszenia Producentów Gęsi 12.01.2013 - Lidzbark Warmiński „Hotel Krasicki” Przemysław Wieczorek
  8. Felieton: Koniec Świata
  9. Z teczki lekarza weterynarii
  10. Budynki do odchowu gęsi Przemysław Wieczorek

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.