
Archiwum
Hodowca Trzody Chlewnej 1-2/2013
W numerze:
- Choroby loch spowodowane nieprawidłowym żywieniem Anita Zaworska
- Żywienie prosiąt z dodatkiem mączki rybnej Agnieszka Misiura
- Strączkowe najlepsze źródło krajowego białka Karolina Śmiatacz, Grażyna Szymańska, Agnieszka Faligowska
- Białko w odpowiedniej jakości i ilości dla prosiąt Agnieszka Misiura
- Mieszalnik do pasz na fermie trzody chlewnej Wojciech Grudzień
- Genetyczne uwarunkowania jakości mięsa Artur Mazurowski
- Właściwa higiena pasz. Niezwykle ważny element w produkcji świń Agnieszka Misiura
- Grupowe utrzymanie loch Wojciech Grudzień
- Świnie popadają w depresję! Daj im zabawkę Krzysztof Karpiesiuk
- Wykorzystanie biotechnologii w rozrodzie świń Damian Knecht, Anna Jankowska-Mąkosa
- Najważniejsze cechy użytkowości rozrodczej świń Damian Knecht, Anna Jankowska-Mąkosa, Sebastian Środoń
- Znaczenie ras: duroc i pietrain w hodowli i produkcji świń w Polsce Wanda Milewska
- Czy dalsza poprawa mięsności tuczników ma sens? Wanda Milewska
- Afrykański pomór świń (African swine fever – ASF) Henryk Maciołek
- VIV China 2012 Stuart Lumb
- Zdrowie układu oddechowego gwarantem optymalnej produkcji lek. wet. Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Bezpieczeństwo biologiczne w chorobach zakaźnych trzody chlewnej Zdzisław Gliński, Krzysztof Kostro
- Z teczki lekarza weterynarii - żelazo Wojciech Grudzień
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ