Strefa Trzoda

Hodowca Trzody Chlewnej 7-8/2013

HTCH 7 8.2013 okl

W numerze:

  1. Sterowanie środowiskiem jelit u trzody chlewnej Dorota Bederska-Łojewska, Marek Pieszka
  2. Pasza dla loch prośnych Wanda Milewska
  3. Antybiotykowy czy ziołowy stymulator wzrostu? Wojciech Grudzień
  4. Preparaty sprzyjające produkcyjności trzody chlewnej dozwolone do stosowania w żywieniu zwierząt 
  5. Strawność surowców paszowych Agnieszka Misiura
  6. Wpływ żywienia na jakość mięsa Damian Knecht, Marcin Sibiński, Kamil Duziński
  7. Stres cieplny w chlewni Artur Mazurowski
  8. Środowisko bytowania zwierząt a zdrowotność Katarzyna Jankowska
  9. Cechy pokrojowe wpływające na płodność świń Paweł Gajewczyk
  10. Eliminacja zapachu płciowego u knurów Anita Zaworska
  11. Rasy świń wykorzystywane w produkcji ekologicznej Rodian Pawłowski
  12. Szczególnie niebezpieczne wirusowe choroby świń, występujące w warunkach intensywnej produkcji Henryk Maciołek, Dorota Łukomska, Ewelina Rucińska
  13. Zdrowe świnie = konkurencyjna produkcja Katarzyna Markowska
  14. Magazyn i sklep rolny w Ornecie. Nowa inwestycja firm Supros i Agrochemia Katarzyna Markowska
  15. Od pomysłu aż po dach Athena Art

 

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.