Strefa Trzoda

Hodowca Trzody Chlewnej 9-10/2019

HTCH 9 10.2019 okl

W numerze:

  1. Kiszonka z kukurydzy w żywieniu świń Wioletta Biel
  2. Zakiszanie wilgotnego ziarna kukurydzy Agata Karpowicz
  3. Aromaty w żywieniu poszczególnych grup świń Rodian Pawłowski
  4. Uszlachetnianie materiałów paszowych Anna Wilkanowska
  5. Okres laktacji jako krytyczny moment dla produkcyjności loch Dorota Bugnacka
  6. Kondycja loch po odsadzeniu Karolina Szulc
  7. Gdzie można szukać „oszczędności” w produkcji świń? Krzysztof Karpiesiuk
  8. Kanibalizm u świń – przyczyny, skutki, zapobieganie Marek Babicz, Monika Szymczuk
  9. Produkcja trzody chlewnej w Danii Marek Wróbel
  10. Danish Genetics – już rok na rynku Robert Burek
  11. Sprawne sterowanie wentylacją w chlewni Marta Łabaj

 

Kup ten numer - 13 zł TUTAJ

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.