Strefa Trzoda

Hodowca Trzody Chlewnej 9-10/2014

W numerze:

  1. Obecna krajowa produkcja świń nie napawa optymizmem Paweł Gajewczyk
  2. Siła drzemiąca w naturze Wioletta Biel
  3. Zalety żywienia na mokro Agnieszka Misiura, Tomasz Misiura
  4. Gdy prosiętom brakuje wody Tadeusz Borowicz, Marek Pieszka
  5. Właściwy dobór loszek remontowych część 1 Dorota Bugnacka
  6. Organizacja fermy trzody chlewnej – tucz Marek Babicz, Kinga Kropiwiec, Grzegorz Magdoń
  7. Bezwzględna walka z gryzoniami Bartosz Korytkowski
  8. Właściwe warunki dla transportu warchlaków Katarzyna Jankowska
  9. Grypa świń efektywne szczepienia Andrzej Bochniak i współpracownicy
  10. Właściwości technologiczne mięsa wieprzowego Artur Mazurowski
  11. Postępowanie w sprawie wydania decyzji o środowiskowych uwarunkowań zakładów chowu lub hodowli zwierząt Agnieszka Wiecka
  12. Niespodzianki mogą się zdarzyć ale nie wolno ich tuszować Paweł Gajewczyk

 

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy