Strefa Trzoda

Hodowca Trzody Chlewnej 5-6/2014

W numerze:

  1. Krajowe źródła białka w paszy dla świń Wioletta Biel, Eugenia Jacyno
  2. Średniołańcuchowe kwasy tłuszczowe w żywieniu prosiąt Jakub Koselak
  3. Aromabiotic-MCFA Kwasy z wartością dodaną dla świń Dawid Kołacz
  4. Wieloletni Program Ministerialny – szansą dla roślin strączkowych Anita Zaworska, Marcin Hejdysz
  5. Chlorowanie wody pitnej dla świń Katarzyna Jankowska
  6. Stres cieplny trzody chlewnej Katarzyna Piotrowska
  7. Energooszczędność w chlewni Recticel Izolacje
  8. Konieczne jest prowadzenie rachunku ekonomicznego w stadzie loch Krzysztof Karpiesiuk
  9. Kulawizny loch – jedną z przyczyn brakowania loch Paweł Gajewczyk
  10. Internetowy serwis dla producentów trzody chlewnej etrzoda.pl
  11. Antybiotykoterapia celowana to najlepsza terapia Andrzej Bochniak i współpracownicy
  12. Hodowla i chów świń rasy puławskiej w gospodarstwach rodzinnych Marek Babicz, Zbigniew Bajda, Kinga Kropiwiec, Marcin Hałabis
  13. ASF Afrykański pomór świń Tadeusz Borowicz, Marek Pieszka
  14. Ogrzewanie domu z budynku inwentarskiego Robert Szulc, Artur Panas

 

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.