Strefa Indyk

Indyk Polski 66 (1/2019)

IP66 12019 okl

 W numerze:

  1. Światowa produkcja indyków i miejsce Polski na świecie Tomasz Rokicki
  2. Produkcja indyków w Polsce 2018 r. Marian Biegański
  3. Zdrowe jelito - synonim wydajności, cz. I. Iwona Stolarska
  4. Uszlachetnianie materiałów paszowych Anna Wilkanowska
  5. Imbir w stanach zapalnych stawów Katarzyna Jankowska
  6. Choroby grzybicze drobiu Bartosz Korytkowski
  7. Kanibalizm w stadzie indyków Bartosz Korytkowski
  8. Wynicowanie jajowodu a kanibalizm w stadach hodowlanych indyków Izabela Wesołowska
  9. Negatywny wpływ hałasu, gazów szkodliwych, temperatury i światła na indyki Maciej Kucharski
  10. Wady rozwojowe piskląt indyczych Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  11. Titan - największe karmidło miskowe dla indyków ciężkich Roxell
  12. Rzut oka na produkcję indyka w USA Grelavi
  13. Kondycjoner ściółki KS-160 Indoor Group
  14. Kolejna edycja Agro Days Dni Hodowcy zakończona sukcesem!

Kup ten numer - 15 zł TUTAJ

Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Katalog Firm Drobiarskich 2017/2018 - 60zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.