Copyright 2016 - Custom text here

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

W numerze:

1.Wynik fermowy nie jest ważny, jest najważniejszy

2.Popołudnie z CEDROB-em Piotr Lisiecki

3.ALLIVET najlepszy na zimową aurę Krystian Korzewski

4.Wzrasta rola DDGS w żywieniu drobiu Mark Clements

5.Dodatki ziołowe i ich działanie na przewód pokarmowy drobiu Helena Korytkowska

6.Ekologiczny chów kurcząt rzeźnych Stanisława Krystianiak

7.EM probiotyk wymierne korzyści (cz. 2) Inwest-Agro

8.Ile konsument jest skłonny zapłacić za jajko? Wojciech Grudzień

9.Profilaktyka kokcydiozy – czy zmienią się przepisy? Anna Wilkanowska

10.Mikroflora jelitowa u drobiu i jej stymulacja Katarzyna Jankowska

11.Endoksylanaza bakteryjna enzym na każdą paszę Ronny Mombaerts i Barbara Gaethofs

12.Biomax Technologia Przyspieszonego Rozkładu Termofilicznego From Waste to Wealth in Less than a day

13.Tłuszcze paszowe w żywieniu kurcząt rzeźnych w pływ na jakość mięsa Paweł Konieczka

14.Wpływ upadków brojerów w okresie ich wychowu na wyniki ekonomiczne Alina Rachwał 

15.Problematyka hodowlano-gospodarcza na łamach „Przeglądu Jajczarsko-Drobiarskiego” z 1953 roku Jan Wnęk

 

 

Adres redakcji:
Pro Agricola Sp. z o.o.
11-036 Gietrzwałd

Naglady, ul. Wiejska 3

Redakcja czynna jest od poniedziałku do piątku w godz. 8.oo - 16.oo
tel. (89) 512 35 13, -14
tel/fax (89) 512 35 15

 

 

 

Cena rocznej prenumeraty miesięcznika Hodowca Drobiu wynosi 95 zł.

Wpłaty prosimy kierować na:

Piotr Lisiecki, ul. Wiejska 3, Naglady, 11-036 Gietrzwałd

62 8857 1067 3001 0009 8560 0001

Dla nowych prenumeratorów w prezencie elegancki segregator do archiwizowania czasopism oraz Katalog Firm Drobiarskich.

Zamówienia: kliknij tutaj