Strefa Trzoda

W numerze:

  1. Groch w mieszankach dla drobiu Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka, Marcin Hejdysz
  2. Owies w żywieniu drobiu Anna Wilkanowska
  3. Podawanie paszy w pierwszych dniach życia kurcząt Bartosz Korytkowski
  4. Wpływ metioniny i lizyny na wzrost kurcząt brojlerów i jakość tuszek Alina Rachwał
  5. Program optymalizacyjny – racjonalne zarządzanie kosztami pasz Dawid Kołacz, Piotr Łambucki, Łukasz Dobrzański
  6. Wytwórnia Pasz w Pile unikalny obiekt na skalę europejską PZZ Wałcz
  7. Jeszcze raz o starej, dobrze znanej, ale nadal groźnej kokcydiozie Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
  8. Ślad antybiotykowy na fermie – przyczyny i konsekwencje Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  9. XX Sympozjum Drobiarskie Zakopane 2016 Piotr Lisiecki
  10. IV Pomorskie Forum Drobiarskie Maria Gwizdała, Patrycja Bielecka
  11. Monitoring substancji niebezpiecznych w paszach i żywności Katarzyna Łagowska
  12. Jakość jaj czym kieruje się konsument przy ich zakupie? Bartosz Korytkowski
  13. Nowocześnie znaczy: drogo? Niekoniecznie! Maciej Rewucki
  14. Pawie – chów i hodowla Marcin Różewicz
  15. Cobb – A Century of Progress Piotr Lisiecki

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.