
W numerze:
- Przygotowanie lochy do porodu Dorota Bugnacka
- Rola substancji zapachowych w paszach dla różnych grup trzody chlewnej Rodian Pawłowski
- Czynniki żywieniowe wpływające na zdrowotność prosiąt Wojciech Grudzień
- Kiszone ziarno kukurydzy jako pasza dla świń Rodian Pawłowski
- Zioła w żywieniu świń Artur Mazurowski
- Metody ograniczające stres odsadzeniowy u prosiąt Anita Zaworska
- Jakość nasienia w sztucznej inseminacji Damian Knecht, Kamil Duziński
- Perspektywy i zagrożenia antybiotykami Zdzisław Gliński
- 1% upadków w warchlakarni – nadrzędny cel Wanda Milewska
- Wytwarzanie paszy i bezpieczeństwo żywności na etapie produkcji pierwotnej (w gospodarstwie rolnym) Krzysztof Karpiesiuk
- Szczególnie niebezpieczne choroby bakteryjne świń, występujące w warunkach intensywnej produkcji Henryk Maciołek, Dorota Łukomska, Ewelina Rucińska
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ