Strefa Drób

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

W numerze:

  1. Substancje biologiczne czynne w mieszankach paszowych dla drobiu Elżbieta Kopczyńska
  2. DEB, H (a) S oraz TA (s) czyli fizjologia i żywienie w matematycznej pigułce Jak nie dać się upałom poprzez optymalne odżywianie – cz. I Tomasz Wertelecki, Piotr Łambucki
  3. Skuteczne metody walki ze stresem cieplnym Albert Nakielski
  4. Jakość żywca dostarczanego do zakładu Katarzyna Jankowska
  5. Zarządzanie żywieniem w reprodukcyjnym stadzie kur mięsnych Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
  6. Żywność funkcjonalna przykłady (część 2) Katarzyna Śliżewska
  7. Syndrom czarnych kości (BBS) Wojciech Grudzień
  8. Zużycie wody w zależności od temperatury Alina Rachwał
  9. Profilaktyka kokcydiozy w stadach drobiu Iwona Pijarska-Bińkowska
  10. Warunki klimatyczne na fermie pod stałym nadzorem Bartosz Korytkowski
  11. Mutacje genowe wpływające na cechy mięsne ptaków użytkowych Oliwia Duszyńska-Stolarska
  12. Podstawowe zasady bioasekuracji na fermach Katarzyna Jankowska
  13. Technologia odchowu gęsi Joanna Marć-Pieńkowska
  14. Białko mięsa drobiowego Anna Wilkanowska
  15. Systemy jakości – plusy dodatnie i… PLUSY UJEMNE Robert Nowakowski
  16. Z teczki lekarza weterynarii

 

Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł  TUTAJ

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.