
W numerze:
- Innowacyjność - nieodzowny warunek efektywnej produkcji mleka i żywca wołowego Dariusz Minakowski
- Żywienie krów w okresie okołoporodowym i wczesnej laktacji Józef Krzyżewski
- Uwagi dotyczące żywienia jałówek hodowlanych Juliusz Strzetelski
- Kiszonka o dużej zawartości energii z odmian kukurydzy KWS Robert Zawieja
- Grupy technologiczne za i przeciw Wojciech Neja
- IV Konferencja - Wystawa FERMA BYDŁA w Wyższej Szkole Agrobiznesu w Łomży
- Budowa wymion oraz zdolność wydojowa krów jako cechy selekcyjne w hodowli bydła mlecznego Katarzyna Piortowska-Tomala
- Oddziaływanie korekcji racic na zdrowotność kończyn i wydajność mleczną krów w chowie stadnym Henryk Maciołek, Anetta Zielińska, Tadeusz Domarecki
- Diagnostyka laboratoryjna w monitorowaniu stanu zdrowia krów mlecznych Iwona Radkowska, Adam Radkowski
- Choroba mętwikowa bydła przyczyną niepłodności i ronień Zdzisław Gliński, Krzysztof Kostro
- GMO oczekiwania i fakty Stanisław K. Wiąckowski, Grażyna Cichosz
- Jak uzdrowić służbę zdrowia? Jan M. Fijor
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Album "Znane i mniej znane rasy bydła"- 90 zł TUTAJ