
Archiwum
Hodowca Bydła 2/2016
W numerze:
- Co z tą płodnością? OMYA
- Chwasty użytków zielonych Iwona Radkowska, Adam Radkowski
- Wykorzystanie lucerny na użytkach zielonych Marzena Olszewska
- Wpływ żywienia pastwiskowego bydła na wartość dietetyczną i przydatność technologiczną mięsa Anna Wilkanowska
- Wpływ czynników na zawartość białek kazeinowych w mleku krów Józef Krzyżewski
- Choroby metaboliczne i ich wpływ na skład mleka Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Miło patrzeć na Miłoradz Małgorzata Horecka
- Turopodobne bydło Hecka i nie tylko…, cz. 1 Henryk Pawlak
- Lakenvelder mało znana rasa bydła Marcin Różewicz
- Dlaczego krowa nie zostaje cielna? Kilka prostych zaleceń Dawid Sobociński
- Rynek wołowiny w Polsce Stanisław Wajda, Ewa Burczyk
- Przygotowanie bydła do wystaw Wojciech Neja
- POLAGRA-PREMIERY otwierają sezon rolniczy w Polsce
- Wpływ preparatu drożdżowego AGRO-Yeast PLC w żywieniu krów na wybrane wskaźniki rozrodu i wydajność w gospodarstwie BOVINAS w Chodowie Witold Podkówka, Mateusz Domański
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Album "Znane i mniej znane rasy bydła"- 90 zł TUTAJ