![Strefa Bydło](/images/logotypy-strefy/strefa-bydlo2.png)
W numerze:
- Żywienie pastwiskowe krów a przydatność technologiczna mleka Anna Wilkanowska
- Rola żywienia w produkcji mleka wysokiej jakości Krzysztof Bilik
- Dobrostan żywieniowy Katarzyna Sobocińska
- Właściwa kondycja krów w okresie zasuszania Józef Krzyżewski
- Żywienie krów w czasie upałów Robert Szulc, Urszula Kołosowska
- Czekając na dój: higiena i bezpieczeństwo Marek Gaworski, Michał Boćkowski
- Intensywny odchów cieląt i jałówek Marta Kalicia, Maciej Adamski
- Trudny okres okołoporodowy Katarzyna Jankowska
- Zastosowanie termografii u bydła Dorota Godyń
- Kontrola i profilaktyka mastitis Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Szkodniki w kukurydzy Wojciech Neja
- Wytrzymałe, zdrowe i wydajne białogrzbiete warto trzymać Tomasz Kodłubański
- 25-lecie Trouw Nutrition Polska. Holenderska firma obecna na polskim rynku od 25 lat
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Album "Znane i mniej znane rasy bydła"- 90 zł TUTAJ