
Archiwum
Hodowca Bydła 2/2018
W numerze:
- Renowacja podstawowym ogniewem racjonalnej gospodarki na trwałych użytkach zielonych Kaziemierz Grabowski
- Trwałe użytki zielone wykorzystanie i melioracja Jerzy Barszczewski
- Zawartość mykotoksyn w kukurydzy zebranej w Polsce w 2017 r. Radka Borutova
- Cykle produkcji i reprodukcji u krów wysokowydajnych Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Zdrowotna prewencja gruczołu mlekowego - praktyczne działania Kamil Siatka
- O początkach chowu bydła w Polsce Henryk Pawlak
- Mleko ekologiczne i możliwości jego zbytu Katarzyna Sobocińska
- Prasa i prasoowijarka do bel okrągłych GÖWEIL - G1F125 i G5040 Kombi
- Polskie mleko i produkty mleczarskie za granicą Anna Wilkanowska
- "Współczesny rozród zwierząt gospodarskich" czyli relacja ze styczniowej konferencji Alicja Mizera
- Perspektywy rozwoju chowu bydła mięsnego w południowo-wschodniej Polsce - cz. II Jerzy Żółkowski
- Produkcja mieszańców towarowych Janina Pogorzelska, Jan Miciński
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Album "Znane i mniej znane rasy bydła"- 90 zł TUTAJ