
W numerze:
- Zalecenia dotyczące przygotowania i wykorzystania TMR w żywieniu krów Krzysztof Bilik
- Znaczenie polifenoli jako naturalnych antyoksydantów w żywieniu intensywnie użytkowanych krów Dariusz S. Minakowski, Janusz Zabora
- Tasomix otwiera najnowocześniejszą fabrykę pasz w Polsce Tasomix
- Drożdże selenowe w dawce pokarmowej dla bydła Anna Wilkanowska
- Polska czerwona – jedna rasa wiele możliwości Katarzyna Markowska
- Stres termiczny zimą Alicja Kowalczyk
- Komputerowe programy doboru buhajów Kamil Siatka
- Zabezpieczyć kiszonkę – po co, czym i jak? Robert Szulc
- Rolniczy handel detaliczny (RHD) szansą dla rolników i konsumentów Maciej Adamski
- Konstrukcje dachów z wiązarów Michał Boćkowski
- Zagrożenie zdrowia bydła w XXI wieku. Choroby zakaźne i pasożytnicze – cz. 2 Zdzisław Gliński
- Odchów cieląt inaczej Jerzy Żółkowski
- Jakość kształcenia oraz innowacyjność badań to konieczność i podstawa postępu oraz sukcesu Dariusz S. Minakowski
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Album "Znane i mniej znane rasy bydła"- 90 zł TUTAJ