W numerze:
- Rekord Polski Kiszonka 2019
- Wpływ żywienia pastwiskowego na zawartość bioaktywnych składników w mleku Adam Radkowski, Iwona Radkowska
- Wartościowe siano Barbara Wróbel
- Koncentracja energii i białka w kiszonkach z traw i roślin motylkowatych Barbara Wróbel
- Młóto browarniane w żywieniu bydła Anna Wilkanowska
- Liczba komórek somatycznych w mleku – temat ciągle aktualny Ewa Januś
- Krowa rasy holsztyńsko-fryzyjskiej odmiany czerwono-białej Magdalena Jakiel
- Sposoby minimalizacji stresu cieplnego u krów Józef Krzyżewski
- Elektroniczne systemy, dzięki którym trafnie wytypujesz termin porodu krowy Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Owady nękające bydło na pastwiskach Katarzyna Jankowska
- Rozród a efektywność chowu bydła mięsnego Krzysztof Bilik
- Innowacyjne rozwiązania w produkcji mleka i wołowiny Zakopane po raz 27. Katarzyna Markowska
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Album "Znane i mniej znane rasy bydła"- 90 zł TUTAJ