
W numerze:
- Zakiszanie wilgotnego ziarna kukurydzy Agata Karpowicz
- Podstawowe czynniki wpływające na jakość kiszonek z kukurydzy Martyna Wilk
- Cechy użytkowości mlecznej krów Magdalena Jakiel
- Komfort termiczny u krów mlecznych Edyta Bauer
- DeLaval ma długą historię innowacji wspierających producentów mleka
- Dobrostan krów wysokoprodukcyjnych Michał Boćkowski
- Problemy w intensywnej produkcji zwierzęcej – zagrożenia dla środowiska Przemysław Marek
- Szczepienia jako metoda walki z mastitis Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Choroby przeżuwaczy wywołane przez Buynawirusy (cz.1) Zdzisław Gliński
- Status antyoksydacyjny mleka Anna Wilkanowska
- Odchów cieląt przy mamkach Krzysztof Bilik
- Ocena mięsna w rasach polska czerwona i simentalskiej Anna Majewska
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Album "Znane i mniej znane rasy bydła"- 90 zł TUTAJ