
W numerze:
- Jakość a wartość pokarmowa kiszonki Józef Krzyżewski
- Żywienie jałówek ras mlecznych w różnych okresach wychowu Krzysztof Bilik
- Zaopatrzenie gospodarstwa w siano. Jak to robią w Agassiz? Marek Gaworski
- Czynniki sprzyjające występowaniu ketozy u krów Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Korzyści wynikające z genotypowania całych stad Edyta Bauer
- Warunki zoohigieniczne w poczekalni przed dojem Michał Boćkowski
- Czynniki predysponujące do wystąpienia kulawizn u bydła Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Zaburzenia płodności bydła na tle grzybiczym Karol Kotowski
- Simental – bydło o dwukierunkowym użytkowaniu Mirosław Gabryszuk, Renata Gabryszuk
- Oświetlenie LED w oborach Przemysław Marek
- Göweil prezentuje nową generację swojej serii G-1 Göweil
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Album "Znane i mniej znane rasy bydła"- 90 zł TUTAJ