
W numerze:
- Wartościowa kiszonka z traw przewiędniętych terminy zbioru, wartość pokarmowa, technologia produkcji Adam Radkowski, Iwona Radkowska
- Problemy z zagrzewaniem się kiszonki Barbara Wróbel
- Wpływ chowu pastwiskowego na pozyskanie mleka o korzystnych walorach prozdrowotnych Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Znaczenie pasz objętościowych w racjonalnej produkcji mleka Józef Krzyżewski
- Stres cieplny u krów skutki i zapobieganie Józef Krzyżewski
- Walka z muchami w oborze Michał Boćkowski
- Czy warto hodować bydło rasy hf odmiany czerwono-białej? Mirosław Gabryszuk, Renata Gabryszuk
- Biogazownia szansą na zwiększenie efektywności produkcji rolnej – część I Robert J. Szulc
- Dobrostan krów mlecznych w trosce o zwierzęta i ekonomię produkcji, cz. 2 Kamil Siatka
Kup ten numer - 9.50 zł TUTAJ
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Album "Znane i mniej znane rasy bydła"- 90 zł TUTAJ