
Archiwum
Hodowca Bydła 6-7/2020
W numerze:
- Jaka powinna być dawka pokarmowa dla krów zasuszonych? Józef Krzyżewski
- Wpływ żywienia bydła paszami objętościowymi z użytków zielonych na jakość mleka i mięsa wołowego Barbara Wróbel
- Technologia produkcji kiszonek z roślin bobowatych Zbigniew Sztramkowski
- Jak eliminować negatywny wpływ warunków meteorologicznych na ilość i jakość pasz objętościowych? Relacja z konferencji on-line zorganizowanej przez program „Krowie Na Zdrowie” Agnieszka Kita
- Wykorzystanie kiszonki z kukurydzy sporządzonej w technologii Shredlage® w żywieniu krów Witold Podkówka
- In vitro – postęp hodowlany najszybszy z możliwych Ewa Szramko
- Właściwe wykrycie rui podstawą skutecznego rozrodu Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Jak pogodzić produkcję mleka z odchowem cieląt przy matkach? Anet Sprengler, Tomasz Sakowski
- Cielętnik i nowoczesne stacje odpajania cieląt Michał Boćkowski
- Po co krowom czochradła? Kamil Siatka
- Odchów jałówek ras mięsnych Bartosz Szymik
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Album "Znane i mniej znane rasy bydła"- 90 zł TUTAJ