W numerze:
- Przegląd pasz stosowanych w żywieniu drobiu Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Odkładanie się aflatoksyn w mięsie kurcząt brojlerów Alina Rachwał
- Czy będziemy złomować klatki dla nieśnych kur? Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Surowce zwierzęce i ich znaczenie w produkcji żywności Anita Zaworska
- Najlepsze pasze “w rytmie walca” Piotr Lisiecki
- Wpływ drożdży piwnych Leiber na system odpornościowy zwierząt monogastrycznych Andrzej Sobieraj
- Zwalczanie ptaszyńca kurzego nie jest sprawą łatwą Sylwia Łojewska, Dorota Witkowska
- Możliwość kontroli populacji much na fermach drobiu Bartosz Korytkowski
- Postępowanie z pisklętami w pierwszych dniach życia Marcin Różewicz
- Procedura mycia i dezynfekcji na fermie drobiu w 10 krokach
- Kokcydioza u drobiu Maciej Kucharski
- Wirus grypy ptaków – cechy szczepów o niskiej zjadliwości (LPAI) Agnieszka Wilczek-Jagiełlo
- Kampylobakterioza – choroba odzwierzęca Katarzyna Łagowska
- Żywność wygodna – nowy kierunek w produkcji drobiarskiej Oliwia Duszyńska-Stolarska
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ