W numerze:
- Światowa i krajowa produkcja drobiarska Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Wartości pokarmowe dodatków paszowych szansą dla rentownej produkcji zwierzęcej Katarzyna Sartowska
- Ile tak naprawdę produkujemy mięsa indyczego? Marian Biegański
- Aktywność enzymatyczna i rola metabolitów w utrzymaniu produkcyjności oraz zdrowia zwierząt Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Olejki eteryczne w leczeniu i profilaktyce drobiu Justyna Sokół
- Jakość mikrobiologiczna i sterylizacja surowców i pasz Marcin Różewicz, Krystyna Jakubowska
- Zintegrowane działania mogą redukować salmonellę do zera Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Skutki niedoboru i nadmiaru energii w paszy Bartosz Korytkowski
- Jaja – ich wartość odżywcza Zuzanna Wiśniewska, Anita Zaworska
- Kształtowanie właściwości funkcjonalnych mięsa drobiowego Anna Wilkanowska
- Specyfikacja zagrożeń zdrowotnych na łańcuchu produkcji drobiarskiej Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Zapobieganie kanibalizmowi Alina Rachwał
- XIII Konferencja Młodych Naukowców w zakresie fizjologii i biochemii w żywieniu zwierząt Anita Zaworska
- ZAcode – korzyści zarówno dla użytkowników, jak i producentów Ziehl-Abegg
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ