W numerze:
- Fizjologiczne podstawy procesów trawienia Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Brudna woda jako czynnik immunosupresyjny Bartosz Korytkowski
- Wędrówki dzikich ptaków i wynikające z tego zagrożenia dla zdrowia ludzi i drobiu hodowlanego Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Sposoby zagospodarowania padłych ptaków Justyna Sokół
- Niektóre aspekty lęgu jaj Alina Rachwał
- Wyróżniki oceny jakości mięsa o przeznaczeniu kulinarnym Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Bażanty ozdobne cz. I. Przegląd barwnych kuraków Joanna Kuźniacka, Jakub Biesek
- Realizacja Krajowego programu zwalczania salmonelli w stadach niosek w 2016 roku
- XXI Sympozjum Drobiarskie Zakopane 2017 Piotr Lisiecki
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ