W numerze:
- Znaczenie enzymu fitazy w żywieniu drobiu Stanisław Wężyk, Ryszard Gilewski
- Wpływ liweksów na wzrost produkcyjności kur niosek Henryk Maciołek, Monika Białek
- Suplementacja L-argininą pozwala uzyskać znacznie lepsze wyniki zootechniczne i parametry tuszki u brojlerów CJ Europe
- Skutki różnych poziomów wapnia w paszy dla kur nieśnych Alina Rachwał
- Olejki eteryczne w produkcie BIOSTRONG® poprawiają właściwości sensoryczne i trwałość mięsa brojlerów Katarzyna Sartowska-Żygowska
- Badanie zawartości mykotoksyn w pszenicy zebranej w Polsce w 2017 r. Radka Borutova
- Oświetlenie energooszczędne na fermie drobiu Przemysław Marek
- Problematyka różycy w stadach hodowlanych Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Drób genetycznie odporny na choroby - kwestia dalekiej przyszłości, czy może już teraźniejszość? Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Rozkład temperatur w budynku inwentarskim Katarzyna Jankowska
- Wkrótce kolejny nabór wniosków na PROW 2014-2020. Są dopłaty do drobiu, ale... Adam Gapiński, Lidia Żyłka
- II Centralne Targi Rolnicze w warszawskim Nadarzynie za nami
- Techniczne metody zmniejszania oddziaływania ferm drobiu na środowisko Bartosz Korytkowski
- Kwasy tłuszczowe i zawartość cholesterolu w jajach Anna Wilkanowska
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ