W numerze:
- Probiotyki i dodatki ziołowe jako sposób na produkcję drobiu bez antybiotyków Bartosz Korytkowski
- Wykorzystanie nasion roślin strączkowych w żywieniu gęsi Jakub Biesek, Bartosz Bigorowski
- Mikrobiom jelit – jak wpływa na zdrowie i produkcyjność drobiu Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Choroby grzybicze drobiu Bartosz Korytkowski
- Akademia kaczek i gęsi – dobre praktyki w żywieniu i hodowli drobiu wodnego Fermo
- Kampylobakterioza u drobiu Maciej Kucharski
- Kondycjoner ściółki KS-160 Indoor
- Poprawa stanu zdrowia łap Katarzyna Jankowska
- MiniKiwi – nowy owoc o dużym potencjale rynkowym Monika Michalczuk, Anna Siennicka, Piotr Latocha
- Polska gęsina – produkcja i charakterystyka Teresa Skiba
- Gliceryna jako czynnik moderujący zmiany jakości jaj podczas przechowywania Kamil Drabik, Karolina Dobrosz, Alina Woronowa, Kostiantyn Vasiukov, Alicja Budzyńska, Justyna Batkowska
- Odnawialne źródła energii na fermach drobiu Joanna Marć-Pieńkowska
- Centralne Targi Rolnicze w Nadarzynie
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ