W numerze:
- Fizjologiczne podstawy żywienia ptaków reprodukcyjnych Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Sterowanie aktywnością mikroflory jelitowej Tadeusz Barowicz, Mariusz Pietras
- Kokcydiostatyki ziołowe i ich skuteczność Bartosz Korytkowski
- Znaczenie w żywieniu drobiu nasion roślin oleistych Joanna Marć-Pieńkowska
- Wpływ dodatku inuliny na wyniki produkcyjne brojlerów Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Kwasy tłuszczowe a produkty drobiarskie Alina Rachwał
- Wpływ dobrostanu na wyniki produkcyjne drobiu rzeźnego Anna Wilkanowska
- Poprawa zapłodnienia w reprodukcyjnym stadzie kur mięsnych poprzez wymianę kogutów Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
- Enteropatie jelitowe u drobiu. Beztlenowce rodzaju Clostridium - kiedy mogą stać się naprawdę groźne? Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Quo vadis polskie drobiarstwo? Cargill
- Liczy się uczciwość wobec klienta - Rozmowa z Mirosławem Bodkiem, dyrektorem Cedrob Pasze Cedrob Pasze
- Wybrane determinanty spożycia mięsa drobiowego Anna Wilkanowska
- Postępowanie w przypadku sporu między dostawcą a producentem drobiu redakcja
Kup prenumeratę, dostaniesz gratis segregator i Katalog Firm Drobiarskich - 95 zł TUTAJ