Strefa Drób

Hodowca Drobiu 11/2023

okl HD 2023 11

HODOWCA DROBIU

Numer: 11/2023

ISSN 1425-963X

Artykuły:

  • Przetworzone białko pochodzenia zwierzęcego w zastosowaniach krzyżowych – regulacje prawne
    Anna Weiner, Krzysztof Kwiatek
  • Wczesne żywienie piskląt
    Bartosz Korytkowski
  • Chelidonium majus
    Glistnik jaskółcze ziele – wartościowy dodatek do diety dla drobiu

    Małgorzata Gugołek, Adrian Krzykawski
  • XLIX Konferencja Naukowa Sekcji Żywienia Zwierząt Komitetu Nauk Zootechnicznych i Akwakultury Polskiej Akademii Nauk
    Katarzyna Markowska
  • Dezynfekcja jaj wylęgowych
    Agnieszka Wilczek-Jagiełło
  • Rynek gęsi w Polsce na tle rynku światowego
    Katarzyna Utnik-Banaś
  • Tajniki hodowli kuropatwy zwyczajnej oraz jej znaczenie dla łowiectwa
    Marcel Bawej

Aktualności branżowe:*

  • Rynki globalne, 45 tydzień 2023
  • Wielkość krajowych wylęgów piskląt
  • Wstawienia kur mięsnych
  • Ceny skupu drobiu rzeźnego
  • Ceny skupu i sprzedaży jaj
  • Miesięczne ceny rynkowe tuszek z kurcząt w krajach UE
  • Miesięczne ceny rynkowe jaj w krajach UE
  • Ceny materiałów paszowych

Ponadto w numerze:*

  • Pisklęta – produkcja, odchów, dystrybucja
  • Wykaz producentów pasz dla drobiu
  • Wykaz firm wyposażających fermy drobiu

* Wiadomości dostępne w wydaniu papierowym lub w wydaniu online.

Kup ten numer
12 zł
Kup prenumeratę
120 zł


Do prenumeraty otrzymasz segregator i Katalog Firm Drobiarskich

GRATIS!

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.