Archiwum
Hodowca Trzody Chlewnej 5-6/2012
W numerze:
- Tucz z wykorzystaniem poekstrakcyjnej śruty rzepakowej i żyta Dorota Bugnacka
- Fazowe żywienie loch Damian Knecht, Leszek Jasiński
- Gliceryna w żywieniu świń Anita Zaworska
- Obróbka termiczna nasion rzepaku a jakość ich wytłoków Agnieszka Misiura
- Suche i czyste ziarno w silosie Agnieszka Misiura
- Czynniki wpływające na jakość mięsa świń Krzysztof Karpiesiuk
- Pasożyty zewnętrzne Katarzyna Jankowska
- Produkcja prosiąt w Polsce wymaga zmian Aleksander Skoracki
- Środowisko a zdrowotność – część I Artur Mazurowski
- Żywienie i pielęgnacja loch w okresie podwyższonej temperatury Wanda Milewska
- Problem upałów na fermach trzody chlewnej Wojciech Grudzień
- Hale firmy Wolf System – różnorodne formy i perfekcyjna realizacja Wolf System Sp. z o.o.
- Gdy mleka loch nie wystarczy do wykarmienia wszystkich prosiąt Robert Burek, Maja Janowicz
- Zaburzenia występujące w rozrodzie świń Damian Knecht
- Listy do redakcji
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ