Strefa Trzoda

Wytwarzanie paszy i bezpieczeństwo żywności na etapie produkcji pierwotnej (w gospodarstwie rolnym)

Krzysztof Karpiesiuk
Katedra Hodowli Trzody Chlewnej,
Wydział Bioinżynierii Zwierząt UWM w Olsztynie

 

Zgodnie z Rozporządzeniem (WE) Nr 183/2005 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 12 stycznia 2005 roku ustanawiającym wymagania dotyczące higieny pasz Dz. U. L. 35 z 8.2.2005 rolnicy od poziomu produkcji pierwotnej do momentu wprowadzenia do obrotu zobowiązani są do zarejestrowania się u odpowiedzialnego Powiatowego Lekarza Weterynarii ze względu na miejsce prowadzenia działalności.

 

 

Zaloguj się, aby zobaczyć.

© 2020 Pro Agricola dom wydawniczy

Wykryto AdBlocka

 

Utrzymanie tej strony jest możliwe dzięki przychodom z reklam.
Aby móc dalej przeglądać tę stronę, prosimy o wyłączenie AdBlocka.