Archiwum
Hodowca Trzody Chlewnej 11-12/2015
W numerze:
- Surowce wysokobiałkowe do produkcji pasz dla tuczników Tadeusz Barowicz, Marek Pieszka
- Role selenu w produkcji trzody chlewnej Karol Kotowski
- Specyfika żywienia knurków Artur Mazurowski
- Cynk w żywieniu prosiąt Adam Mirowski
- Wielkie święto polskiego biznesu Piotr Lisiecki
- Wpływ ziół w żywieniu świń na jakość sensoryczną mięsa Wanda Milewska
- Kokcydioza prosiąt Anita Zaworska
- Dbaj o czystość powietrza Alltech
- Diagnostyka laboratoryjna - niezastąpione narzędzie w zwalczaniu chorób trzody chlewnej Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Średniołańcuchowe kwasy tłuszczowe jako alternatywa dla antybiotykowych stymulatorów wzrostu Wouter Naeyaert, Dawid Kołacz
- Jajowód. Czy to tylko narząd łączący jajnik z macicą? Henryk Pawlak
- Konferencja LIFESTART w Zamku Gniew organizowana przez Trouw Nutrition Trouw Nutrition
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ