W numerze:
- Co dalej z ASF? Anna Wilkanowska
- Naturalne substancje antybakteryjne Dorota Bugnacka
- Mikroflora jelitowa prosiąt w okresie odsadzenia - antybiotyki a zdrowie prosiąt Alicja Kowalczyk
- Nowa strategia dostarczania prosiętom cynku Robert Burek, Sigrid Seelhorst
- Pierwsze dni życia prosiąt - pobranie siary, warunki odchowu, przygniecenia, wczesne dokarmianie Martyna Wilk
- Znaczenie żelaza u prosiąt Wioletta Biel, Maria Kawęcka
- Wpływ zanieczyszczenia paszflorą grzybiczą lub mikotoksynami a zdrowie świń i ludzi Karol Kotowski
- Światowa produkcja mięsa wieprzowego i miejsce Polski Tomasz Rokicki
- Małe masarnie - poprawa ekonomiki produkcji świń Marek Babicz, Monika Szymczuk, Jakub Kalinowski
- Kryteria wyboru wieprzowiny przez klientów Jessica Stawicka
- Nowa ferma hodowlana w Śląskowie
- III Kujawskie Spotkanie Paszowe „Znane i sprawdzone dodatki paszowe w nowych aspektach wykorzystania” Agnieszka Markowska
- Kolejna edycja Agro Days Dni Hodowcy zakończona sukcesem!
Kup ten numer -13 zł TUTAJ
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ