W numerze:
- Co dalej z afrykańskim pomorem świń? Rodian Pawłowski
- Żywienie fazowe tuczników Dorota Bugnacka
- Nowy fitogeniczny dodatek paszowy rozwiązujący problem po odsadzeniu Delacon wprowadza Fresta® Protect dla prosiąt
- Żywienie prosiąt po odsadzeniu Maria Kawęcka, Wioletta Biel
- Zagrożenia zdrowotne ze strony pasz porażonych mikotoksynami Martyna Wilk
- BIOMIN FORUM 2019 Wyzwanie dla Polski – redukcja antybiotyków w produkcji zwierzęcej Katarzyna Markowska
- Bakterie kwasu mlekowego jako probiotyki Agnieszka Markowska
- Żywieniowe metody ograniczenia emisji gazów Krzysztof Karpiesiuk
- Choroby prosiąt uwarunkowane żywieniem Anna Wilkanowska
- Stres cieplny metody zapobiegania Marek Babicz, Artur Niedzielski
- Zmiany w produkcji i lokalizacji świń w Polsce Tomasz Rokicki
- Biologia muchy i metody jej zwalczania Mirosław Gabryszuk, Renata Gabryszuk
- Z międzynarodowym certyfikatem dla przyszłości branży mięsnej
Kup ten numer - 13 zł TUTAJ
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ