W numerze:
- Śruta rzepakowa i słonecznikowa w żywieniu świń Krzysztof Karpiesiuk
- Wpływ ziół na system immunologiczny Anita Zaworska
- Kwasy tłuszczowe o łańcuchach średniej długości pomagają maciorom osiągnąć swój potencjał genetyczny Wouter Naeyaert, Dawid Kołacz
- Mikotoksyny w paszach dla loch – metody detoksykacji, wpływ na pasze Tadeusz Barowicz, Mariusz Pietras
- Bio-inaktywacja: właściwy sposób inaktywacji mikotoksyn w produkcji trzody chlewnej Krzysztof Serwa
- P E D – epidemiczna biegunka świń Andrzej Bochniak i współpracownicy
- Przyczyny biegunek u świń Karol Kotowski
- Infekcje dróg moczowych loch Andrzej Bochniak i współpracownicy
- Najważniejszy okres w życiu prosiąt Kaja Przybylska, Wioletta Biel
- Jak można uniknąć stresu cieplnego u świń? Katarzyna Jankowska
- Wskaźniki mikroklimatu jako element dobrostanu w produkcji świń Marek Babicz, Marcin Hałabis
- LifeStart – lepszy start w życie Piotr Lisiecki
- Wykorzystanie markerów genetycznych w hodowli świń Artur Mazurowski
- Energooszczędność w chlewni Recticel Izolacje
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator oraz KATALOG BRANŻOWY TRZODA CHLEWNA - 70 zł TUTAJ