W numerze:
- Antybiotyki w produkcji drobiarskiej Ryszard Gilewski, Stanisław Wężyk
- Wady i zalety stosowania antybiotyków w wodzie do picia Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- GMO - istota, cele oraz potencjalne i rzeczywiste korzyści z jej wykorzystania Anita Zaworska
- Rola witaminy C w hodowli drobiu Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Mączka wapienna z rozdrobnionych muszli morskich dodatkowym źródłem wapnia w mieszankach paszowych dla zwierząt Kompasz
- Wytrwale do sukcesu Deuka
- Imbir w profilaktyce chorób stawów i stanów zapalnych Katarzyna Łagowska
- Probiotyki i prebiotyki w funkcjonowaniu przewodu pokarmowego u indyków Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Kolibakterioza - choroba złych warunków utrzymania Henryka Korytkowska
- Stres cieplny w produkcyjności drobiu Anna Wilkanowska
- Problem zapylenia ściółki w czasie wysokich temperatur Bartosz Korytkowski
- Turkey Vision, Iława, 17 maj 2016 Katarzyna Markowska
- Zagrożenia biologiczne w hodowli drobiu Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Procedura mycia i dezynfekcji na fermie drobiu
- Wpływ zastosowanego materiału ściółkowego na jakość łap w odchowie indyków Joanna Kowalska
- Zagrożenia mikrobiologiczne w systemach pojenia Katarzyna Jankowska
- Wpływ systemu utrzymania na jakość mięsa indyczego Anna Wilkanowska
- Promienniki ceramiczne dla budynków inwentarskich Centaurus
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Katalog Firm Drobiarskich 2017/2018 - 60zł TUTAJ