
W numerze:
- Gerczak Farm Open Day Gerczak Hatchery
- Strawność krajowych źródeł białka roślinnego Anita Zaworska, Małgorzata Kasprowicz-Potocka
- Monitoring substancji niebezpiecznych w paszach i żywności Katarzyna Łagowska
- Skażenie surowców paszowych mikotoksynami Marcin Różewicz
- Znaczenie elektrolitów w diecie drobiu Bartosz Korytkowski
- Wyzwania przemysłu indyczego Wywiad z Davidem Libertinim Katarzyna Markowska
- Ślad antybiotykowy na fermie – przyczyny i konsekwencje Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Sposoby oceny dobrostanu na fermach drobiu Joanna Paulina Żebrowska, Dorota Witkowska
- Uciążliwe chrząszcze ściółkowe i metody ich zwalczania Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Nowy szczep reowirusa (TARV) – przyczyną zapalenia stawów indyków w USA Agnieszka Wilczek-Jagiełło
- Znaczenie wskaźników hematologicznych i biochemicznych krwi indyków Anna Wilkanowska
- Wstawienie piskląt indyczych – zapewnij ptakom dobry start Barbara Wójtowicz
- Poprawa jakości ściółki Oliwia Duszyńska-Stolarska
- Skuteczność dezynfekcji Katarzyna Jankowska
- Grypa ptasia Maciej Kucharski
- Program optymalizacyjny racjonalne zarządzanie kosztami pasz Dawid Kołacz, Piotr Łambucki, Łukasz Dobrzański
- Nowocześnie znaczy: drogo? Niekoniecznie! Maciej Rewucki
- Wolnowybiegowy chów indyków Marcin Różewicz
Kup prenumeratę, w prezencie otrzymasz segregator i Katalog Firm Drobiarskich 2017/2018 - 60zł TUTAJ